Ontwerpen Interieurontwerp

Wij hebben een enorme hoeveelheid ervaring in het ontwerpen en creëren van de beste interieurs en systemen. Bij het ontwerpen van interieurs voor thuis, commercieel of industrieel, moeten we de stedelijke, landschappelijke en landschapsarchitectuur volgen. Meestal is het belangrijkste onderdeel in elk ontwerp de verlichting en het kleurenschema, evenals de keuze van hoogwaardige stoffen. Westrive streeft ernaar om klanten, die willen dat hun interieur de beste eigentijdse sfeer uitstraalt, te voorzien van een interieur ontwerp en zo een sterkere visies en ideeën te hebben.

Het ontwerpen van een interieur is erg spannend, maar het kan ook een ontmoedigende taak zijn als het niet professioneel wordt gedaan. Om dergelijke situaties te vermijden, hebben wij gekozen om een reeks interieurs samen te stellen die gaan van klassiek tot modern, van basic tot gesofisticeerd. We stellen een reeks interieurs voor die kunnen worden aangepast volgens uw voorkeuren. Maar eerst maken we een checklist van verschillende elementen die gebruikt zullen worden om uw kamers te verfraaien. Bovendien zal deze checklist u helpen uw kameropties kritisch te evalueren en met elkaar te vergelijken. Zodra het Bristol archeologen, handelingenHet eerste wat we doen is het vinden van de romantiek van de kamer. Het bed is de plaats voor de hoofdmassa en het moet contrasterend en spectaculair zijn. Het gebruik van een lichte kleur wordt altijd aanbevolen, omdat het de hele kamer visueel groter maakt. In de regel is het een goed idee om het bed in donkere tinten te houden, omdat dit de kamer in een droomplek verandert. Kamers moeten een intelligent uitzicht hebben met een raam op ooghoogte naar buiten. Het zou belangrijk zijn om de meubels nooit in de kamer te plaatsen met de ramen op de juiste plaats om een maximum aan natuurlijk licht te krijgen. Wanneer we twee elementen in een kamer combineren – hout en stof – creëren we automatisch een geslaagde combinatie. Deze combinatie moet altijd positief zijn en een compliment tussen de twee elementen mogelijk maken.

BasismeubilairStof is het belangrijkste element in elke kamer. Er moet een brandpunt zijn in onze interieurs. Als we geen stof als centraal punt gebruiken, moeten we kleur toevoegen met verschillende levendige kleuren. In de regel zullen donkerdere en gedurfdere kleuren een effect creëren dat dynamischer is. Een kleur die in elke kamer zal werken, zal de lichtere energie voor de hele kamer zijn. Dus, vergeet niet om uw ruimte meer visueel en spannend te maken. Zoek vergelijkbare kleuren als u een mix van patronen wilt maken. Stel dat u op zoek bent naar een patroon dat minder of verschillend is in zowel kleurtint en textuur.

Het belangrijkste is dat stof gekozen voor de muur ook een gevoel van kleur moet dienen. Gezien het feit dat de stof het behang zal zijn, moet de muur groter zijn. Nu de stof is gekozen, kunt u gaan nadenken over de kleur en de textuur van de gordijnen. Bijvoorbeeld, als we een helder wit gordijn hebben met een grote marge van 10 cm, hebben we slechts 1 cm dik gordijn nodig met een donkere tint. We zullen zien dat ons gordijn meer diepte en kleur aan de kamer zal geven. We kunnen ook een meer verfijnde en stijlvolle look creëren voor elke kamer. Ontwerpers raden aan dat de donkere kleur van de gordijnen elke kamer minder dimensionaal klein kan doen lijken en elke pasteltint kan laten uitkomen. Het is echter nog steeds aan te raden dat u de kleur van het gordijn kiest als een zekere manier voor meer klasse in uw interieur.

Voor de hele kamer moet één vloerkleur worden gekozen, en voor de muren (met een contrastkleur) moet dezelfde vloerkleur worden gebruikt. De keuze van die zogenaamde contrasterende vloer zal uw interieur dus briljanter, slimmer en stijlvoller maken. De stof is glad als hij nat is en kan de zichtbaarheid van alles in de kamer beperken. Doe dus een maximale inspanning bij het kiezen van de stof en ga voor de stretchstof die meer rek heeft en toch nog met succes kan worden gebruikt.

* We gebruiken ongeveer 8,5 cm (3ft) * 3cm * 3in * 2m (6ft)

Laten we ons nu vertrouwd maken met de legeringstechniek, de kleurencombinatie en de legeringmethode. Het is belangrijk dat u weet dat de mate van gelaagdheid samenhangt met de kleur die voor het beddengoed wordt gebruikt. Gebruik verschillende kleuren, d.w.z. als u een witte kleur gebruikt, zal het aantal lagen minder zijn, terwijl voor een donkerdere kleur het aantal lagen meer zal zijn.